Orijinalini görmek için tıklayınız : Üniversite Temsilcisi Ol!
ForumYoneticisi
02-16-2009, 12:57
Herkese Merhaba,
Erasmus Rehberi Forumları kendi üniversitelerinden Erasmus programı ile ilgili haberleri bizlerle paylaşacak, Erasmus Rehberi'nin üniversitesinde ve üniversitesinin Erasmus Rehberi'nde tanıtılmasında rol alacak, gönüllü 'Üniversite Temsilcileri' arıyor.
Üniversite temsilcisi olarak bu site ve forumun sahibi siz olun, gelecekteki sürprizlerden faydalanın!
Başvurmak için bilgi@erasmusrehberi.com e-posta adresine e-posta göndermeniz veya foruma üye olarak bu başlık altına bu isteğinizi belirtmeniz yeterli!
desiderus
02-26-2009, 04:59
Merhaba
İsmim gökhan selçuk üniversitesi kamuyönetimi mezunuyum şuan aynı üniversitede yükseklisans yapmaktayım ve erasmus ofisinde uzmanım ve erasmus üniversite temsilciliği de yapmak istiyorum
Gökhan Kömür
Selçuk Üniversitesi
LLP/ Erasmus Expert
0506 674 63 97
Merhabalar
Ben Ender Yegen Bartın Üniversitesi Bartın Meslek Yüksekokulu Socrates ve Erasmus Koordinatörüyüm bende temsilcimiz olmak isterim teşekkürler
habibcan
04-03-2009, 02:12
Mrb, ben Kütahya Dumlupınar Üniversitesi merkez kampüsünden Habibcan. İngilizce işletme 1. sınıfı bitirmek üzereyim ve seneye bir dönem çek cumhuriyetinde olcam. BRNO-NEWTON COLLEGE.
Merhaba Tolga KARABULUT Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinden şu an almanyada Fh Schmalkalden üniversitesinde erasmus öğrencisiyim.temsilci olmak istiyorum
dikkatinize
Merhaba ben H.Gökay Sevgi ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ 3. sınıf makine mühendisliğinde okuyorum.Önümüzdeki dönem erasmusla Macaristan-University of Debrecen'e gidicem. Temsilci olmak istiyorum..
berkerasmus
08-07-2009, 08:19
Merhabalar.Benim adım Berker.Karadeniz Teknik Üniversitesi makine mühendisliği 3. sınıf öğrencisiyim.2009-2010 eğitim yılında Avusturya Viyana Teknik Üniversitesinde okuycam.KTÜ erasmus öğrenci temsilcisi olmak istiyorum.Teşekkürler...
mustafaustuner
08-10-2009, 12:54
merhaba berker nasılsın?
evet berkerin .KTÜ erasmus öğrenci temsilcisi olmasını destekliyorum.;)
Ve her türlü yardımı yapacağız.
Mustafa Üstüner
2009/2010 Viyana Teknik Üniversitesi Erasmus Ögrencisi
Harita Mühendisliği Bölümü
ForumYoneticisi
08-10-2009, 03:33
Berker ve Mustafa bilgi@erasmusrehberi.com adresine e-posta yollayabilir misiniz?
dr.selin
03-09-2010, 01:23
Merhabalar;
Ben, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Dönem 3 öğrencisiyim ve okuldaki bazı sosyal klübülerin yönetim kurulunda görev almaktayım, okulun öğretim kadrosu ile de iletişimim iyidir. Bu seneye ben de erasmusa başvuracağım. Bizim okulumuzda erasmus pek yaygın değil, ama gelecekte yaygın olabilmesi için üzerime düşeni yaparım.
Selin BOZDAĞ
Dokuz Eylül Üniversitesi
Tıp Fakültesi
05318101861
slnbzdg@gmail.com
selamlars ankrada spor akdemısne gıtmek sıyrorum gazi üniversitesi ni istıyorum ve hiç bi bilgim yok yardımcı oolurmunuzuz lütfen
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.